УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ТА ФОРМИ СКЛАДАННЯ БАЛАНСІВ ПОПИТУ І ПРОПОЗИЦІЇ ПРОДОВОЛЬСТВА
DOI:
https://doi.org/10.26642/pbo-2008-3(12)-133-138Ключові слова:
продовольство, попит і пропозиція продовольства, баланс попиту і пропозиції продовольства, методика складання балансів попиту і пропозиції продовольства, форми складання балансів попиту і пропозиції продовольстваАнотація
Розкрита суть методики і форми складання балансів попиту і пропозиції продовольства. Удосконалені методика і форма складання балансів попиту і пропозиції продовольства.Посилання
Власов В.І. Глобалізація і глобальна продовольча проблем // Економіка АПК. – 2004. – № 1. – С. 15–22.
Бондаренко В.М. Просторова організація продовольчого ринку в регіонах АПК // Зб. наук. пр. Вінницького державного аграрного університету. – Вінниця: ВДАУ. –2003. – Вип. 14. – С. 222-226.
Котляренко В.О. Глобальні трансформаційні процеси в харчовій промисловості (теоретичний аспект) // Економіка та підприємництво. Зб. наук. пр. мол. вчен. та аспір. Вип. 11 / Відп. ред. С. Дем’яненко. – К.:КНЕУ, 2003. – с. 129-141.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Руслан Вадимович Глібов
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського.