УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ТА ФОРМИ СКЛАДАННЯ БАЛАНСІВ ПОПИТУ І ПРОПОЗИЦІЇ ПРОДОВОЛЬСТВА

Автор(и)

  • Руслан Вадимович Глібов Державний агроекологічний університет, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/pbo-2008-3(12)-133-138

Ключові слова:

продовольство, попит і пропозиція продовольства, баланс попиту і пропозиції продовольства, методика складання балансів попиту і пропозиції продовольства, форми складання балансів попиту і пропозиції продовольства

Анотація

Розкрита суть методики і форми складання балансів попиту і пропозиції продовольства. Удосконалені методика і форма складання балансів попиту і пропозиції продовольства.

Посилання

Власов В.І. Глобалізація і глобальна продовольча проблем // Економіка АПК. – 2004. – № 1. – С. 15–22.

Бондаренко В.М. Просторова організація продовольчого ринку в регіонах АПК // Зб. наук. пр. Вінницького державного аграрного університету. – Вінниця: ВДАУ. –2003. – Вип. 14. – С. 222-226.

Котляренко В.О. Глобальні трансформаційні процеси в харчовій промисловості (теоретичний аспект) // Економіка та підприємництво. Зб. наук. пр. мол. вчен. та аспір. Вип. 11 / Відп. ред. С. Дем’яненко. – К.:КНЕУ, 2003. – с. 129-141.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-05-16

Як цитувати

Глібов, Р. В. (2016). УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ТА ФОРМИ СКЛАДАННЯ БАЛАНСІВ ПОПИТУ І ПРОПОЗИЦІЇ ПРОДОВОЛЬСТВА. Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, (3(12), 133–138. https://doi.org/10.26642/pbo-2008-3(12)-133-138

Номер

Розділ

Статті