АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ЦІН ТА ОБЛІКУ ТОВАРІВ У ТОРГОВО-ЗАКУПІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РИНКІВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ

Володимир Олександрович Озеран, П. О. Куцик

Анотація


Висвітлено актуальні питання формування цін та обліку товарів у торгово-закупівельних підприємствах на ринках системи споживчої кооперації України з врахуванням чинного законодавства та організаційно-технологічних особливостей їх діяльності.

Ключові слова


ринок споживчої кооперації; торгово-закупівельні підприємства; товари торгово-закупівельних підприємств; ціни та облік товарів закупівельних підприємств; формування цін та обліку закупівельних підприємств

Повний текст:

PDF

Посилання


Довідник працівника ринку споживчої кооперації. – 4-е вид., перероб. і доповн. – К.: “Укоопринкторг ”Укоопспілки, 2002. – 1278 с.

Закон України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” від 16.07. 1999 р. № 996-XII-ВР.

Інструкція про застосування книжково-журнальної форми бухгалтерського обліку в організаціях і підприємствах споживчої кооперації. – К.: Укоопспілка,2002. – 215 с.

План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств та організацій споживчої кооперації України (Укоопспілки). / Затв. постановою Правління Укоопспілки від 19.12.2001 р. № 304.

Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 15 “Дохід” / Затв. наказом Міністерства фінансів України від 29.11.1999 р. № 290.


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/pbo-2009-1(13)-221-230

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Цей твір ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.