АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ЦІН ТА ОБЛІКУ ТОВАРІВ У ТОРГОВО-ЗАКУПІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РИНКІВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
DOI:
https://doi.org/10.26642/pbo-2009-1(13)-221-230Ключові слова:
ринок споживчої кооперації, торгово-закупівельні підприємства, товари торгово-закупівельних підприємств, ціни та облік товарів закупівельних підприємств, формування цін та обліку закупівельних підприємствАнотація
Висвітлено актуальні питання формування цін та обліку товарів у торгово-закупівельних підприємствах на ринках системи споживчої кооперації України з врахуванням чинного законодавства та організаційно-технологічних особливостей їх діяльності.Посилання
Довідник працівника ринку споживчої кооперації. – 4-е вид., перероб. і доповн. – К.: “Укоопринкторг ”Укоопспілки, 2002. – 1278 с.
Закон України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” від 16.07. 1999 р. № 996-XII-ВР.
Інструкція про застосування книжково-журнальної форми бухгалтерського обліку в організаціях і підприємствах споживчої кооперації. – К.: Укоопспілка,2002. – 215 с.
План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств та організацій споживчої кооперації України (Укоопспілки). / Затв. постановою Правління Укоопспілки від 19.12.2001 р. № 304.
Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 15 “Дохід” / Затв. наказом Міністерства фінансів України від 29.11.1999 р. № 290.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Володимир Олександрович Озеран, П. О. Куцик
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського.