АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/pbo-2010-1(16)-229-234Ключові слова:
Україна, ринок молокопродуктів, функціонування підприємств молочної галузі, конкурентоспроможність національних товаровиробниківАнотація
У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молокопродуктів в Україні та особливості функціонування підприємств галузі. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності національних товаровиробників.Посилання
Бондаренко В.М. Розвиток ефективного виробництва молока та його промислової переробки в Україні / В.М. Бондаренко // Економіка АПК. – 2008. – № 5. – с. 61-64
Лакішик О.В. Стан і перспективи експорту молока та молокопродуктів /О.В. Лакішик // Економіка АПК. – 2008. – № 3. – с. 136-141
Про молоко в Україні і світі…[Розмова з директором Національного наукового центру “Інститут аграрної економіки” академіком П.Т. Саблуком] /Т. Антоненко // Молочна промисловість. – 2009. – № 1. – с. 11-21.
Шубравська О.В., Сокольська Т.В. Розвиток ринку молока і молочної продукції: світові тенденції і вітчизняні перспективи / О.В. Шубравська, Т.В. Сокольська // Економіка і прогнозування. – 2008. – № 2. – с. 80-93
Якубчук О., Мельник С., Звон А., Дейнеко Е. НАССР – эффективная превентивная система гарантии безопасности продуктов питания / О. Якубчук, С. Мельник, А. Звон, Е. Дейнеко // Мясной бизнес. – 2004. – № 7. – с. 68-69.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Лариса Василівна Протасова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського.