АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ

Лариса Василівна Протасова

Анотація


У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молокопродуктів в Україні та особливості функціонування підприємств галузі. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності національних товаровиробників.

Ключові слова


Україна; ринок молокопродуктів; функціонування підприємств молочної галузі; конкурентоспроможність національних товаровиробників

Повний текст:

PDF

Посилання


Бондаренко В.М. Розвиток ефективного виробництва молока та його промислової переробки в Україні / В.М. Бондаренко // Економіка АПК. – 2008. – № 5. – с. 61-64

Лакішик О.В. Стан і перспективи експорту молока та молокопродуктів /О.В. Лакішик // Економіка АПК. – 2008. – № 3. – с. 136-141

Про молоко в Україні і світі…[Розмова з директором Національного наукового центру “Інститут аграрної економіки” академіком П.Т. Саблуком] /Т. Антоненко // Молочна промисловість. – 2009. – № 1. – с. 11-21.

Шубравська О.В., Сокольська Т.В. Розвиток ринку молока і молочної продукції: світові тенденції і вітчизняні перспективи / О.В. Шубравська, Т.В. Сокольська // Економіка і прогнозування. – 2008. – № 2. – с. 80-93

Якубчук О., Мельник С., Звон А., Дейнеко Е. НАССР – эффективная превентивная система гарантии безопасности продуктов питания / О. Якубчук, С. Мельник, А. Звон, Е. Дейнеко // Мясной бизнес. – 2004. – № 7. – с. 68-69.


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/pbo-2010-1(16)-229-234

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Цей твір ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.