РОЛЯТА НА СТАНДАРТИТЕ ПРИ КОНТРОЛА ВЪРХУ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХЛЯБ
DOI:
https://doi.org/10.26642/pbo-2011-3(21)Ч.2-372-378Ключові слова:
производството на хляб, българска агенция за безопасност на храните при производството на хляб, природата, структурата и функциите на депозита на правителството агенция за сигурност на хлябаАнотація
В тази статия се разглежда същността, структура и контролните функции, коите извършва Българска агенция по безопасност на храните при производството на хляб.
Посилання
Закон за Българската агенция по безопасност на храните, ДВ, бр. 8, 2011 г.
Устройствен правилник на БАБХ, ДВ, бр. 15, 2011 г.
www.csd.bg/bg/artShow.php?id=5466
www.dnevnik.bg/pazari/2010/04/26/892977_agenciia_po_hranite_shte_kontrolira_deinostta_na_140/?ref=rss
www.econ.bg/news/article187650/predstavyat_strukturata_na_novata_agenciya_po_hranite
dnes.dir.bg/news/hljab-yordan-voynov-vredni-hrani-8192871
www.babh.government.bg/bg/standards-bread.html
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Надежда Стоянова Цветкова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського.