ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ВИТРАТ НА ВИПРАВЛЕННЯ БРАКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Ореста Володимирівна Боднар

Анотація


Визначено основні проблемні питання щодо операцій з недотриманням стандартів виробництва продукції та надано пропозиції щодо підвищення його ефективності в діяльності суб’єкта підприємницької діяльності.


Ключові слова


продукція; стандарти виробництва продукції; внутрішній контроль витрат; виправлення бракованої продукції

Повний текст:

PDF

Посилання


Внутрішній контроль господарської діяльності підприємства: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / За ред. к.е.н. проф. М.Д. Корінька. – Фастів: “Поліфаст”, 2006. – 440 с.

Лопатенко Л.О. Операційний менеджмент: [Конспект лекцій для студ. напряму підготов. “Менеджмент”]. – К. : МАУП, 2007. – 128 с.

Пархоменко В.М. Бухгалтерський облік та внутрішньогосподарський контроль витрат на якість продукції в розрізі програмного забезпечення “1 С” та “Парус” / В.М. Пархоменко // Міжнародний збірник наукових праць. – Випуск 2(17). – С. 273-290.

Підлипна Р.П. Стратегічне планування та контроль у системі контролінгу на підприємстві [Електронний ресурс] / Р.П. Підлипна, К.А. Львівська // Науковий вісник НЛТУ України. – 2009. – № Вип. 19.2. – С. 255-261. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/chem_biol/nvnltu/19_2/255_Pidlypna_19_2.pdf.


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/pbo-2011-3(21)Ч.2-73-79

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Цей твір ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.