ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
DOI:
https://doi.org/10.26642/pbo-2011-3(21)Ч.2-44-52Ключові слова:
заклади ресторанного господарства, методика внутрішнього контролю в закладах, стадії облікового процесу на підприємствіАнотація
Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві.
Посилання
Андреев В.Д. Ревизия и контроль в потребительской кооперации [учебник для студентов] / В.Д. Андреев. – М.:Экономика, 1987. – 334 с.
Андреев В.Д. Ревизия и контроль в потребительской кооперации [учебное пособие] / В.Д. Андреев, И.А. Борознов, Г.Н. Лисин. – М.:Экономика, 1982. – 328 с.
Басанцов І.В. Державний фінансовий контроль: Регіональні аспекти: [монографія]. – Суми, К.: Видавничий дім “Корпорація” ВАТ “СОТ”, вид-во “Козацький Вал”, 2006. – 334 с.
Борознов И.А. Справочник ревизора потребительской кооперации / И.А. Борознов. – М.:Экономика, 1984. – 240 с.
Бутинець Т.А. Вивчення господарських ситуацій внутрішніми контролерами / Т.А. Бутинець // Міжнародний збірник наукових праць. – 2009. – № 3(15). –С. 5 – 17; с. 5.
Бутинець Ф.Ф. Контроль і ревізія: [підручник] / Ф.Ф. Бутинець – Житомир: ПП “Рута”, 2002. – 544 с.
Дікань Л.В. Контроль і ревізія: [навчальний посібник] / Л.В. Дікань – К.: ЦНЛ, 2004. – 245 с.
Инструкция о порядке комплексных ревизий финансово-хозяйственной деятельности в организациях (предприятиях) потребительской кооперации от 30 марта 1983 г. – Москва, 1983. – 90 с.
Петренко С.М. Система об'єктів внутрішнього контролю [Електронний ресурс] / С.М. Петренко. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/ Soc_Gum/Vdnuet/econ/2009_3/31.pdf.
Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджені наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.2002 р. № 219. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0680-02
Усач Б.Ф. Контроль і ревізія: [підручник] / Б.Ф. Усач – К.: Знання, 2002. – 253 с.
Хом’як Р.Л. Впровадження системи внутрішнього контролю за наявністю та витрачанням товарних запасів на підприємствах ресторанного бізнесу: матеріали міжнародної науково-практичної конференції [“Актуальні проблеми розвитку, обліку, контролю та аналізу в умовах глобальних економічних змін”], (Полтава, 7-8 жовтня2010 р.) / Р.Л. Хом’як, Т.Р. Хомяк, І.Л. Цюцяк, А.Л. Цюцяк. – Полтава: ТОВ “АСМІ”, 2010. – 500 с.
Яценко В.М. Внутрішній контроль на підприємствах України: проблеми розвитку та шляхи їх вирішення [Електронний ресурс] / В.М. Яценко, Н.О. Пронь. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum /Znpchdtu/2009_22_2/ articles/Finansi/1_Yacenko.pdf.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Ірина Володимирівна Десяткіна
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського.