РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Автор(и)

  • Ірина Володимирівна Десяткина Житомирський державний технологічний університет, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/pbo-2011-1(19)-126-131

Ключові слова:

ресторанне господарство, процеси виробництва в закладах, облік процесів виробництва, ретроспективний аналіз джерел

Анотація

Розглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі.

Посилання

Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций Автореферат диссертации Облік і контроль витрат у громадському харчуванні в умовах ринкової економіки [Електронний ресурс] / В.В. Новодворська. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/inode/36127.html

Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций Диссертационная работа: Дергільова Галина Сергіївна. Облік і аналіз прибутку підприємств громадського харчування [Електронний ресурс] / Г.С. Дергільова. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/diss/cont/27026.html

Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций Диссертационная работа: Смірнова Надія Володимирівна. Облік в ресторанному господарстві: організація і методика [Електронний ресурс] / Н.В. Смірнова. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/diss/cont/265593.html

Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций: Диссертационная работа: Чумак Оксана Володимирівна. Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О.В. Чумак. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/diss/cont/137262.html

Глущук О.М. Розкриття питань обліку в громадському харчуванні у різних літературних джерелах/ О.М. Глущук // Вісник ЖДТУ, 2001. – №17. – с. 67

Громадське харчування: торгівля чи виробництво? [Електронний ресурс] / Р. Грачова. – Режим доступу: http://www.dtkt.com.ua/show/1cid0367.html

http://www.nbuv.gov.ua

http://www.wap.nau.ua

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-05-29

Як цитувати

Десяткина, І. В. (2015). РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, (1(19), 126–131. https://doi.org/10.26642/pbo-2011-1(19)-126-131

Номер

Розділ

Статті