РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
DOI:
https://doi.org/10.26642/pbo-2011-1(19)-126-131Ключові слова:
ресторанне господарство, процеси виробництва в закладах, облік процесів виробництва, ретроспективний аналіз джерелАнотація
Розглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі.
Посилання
Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций Автореферат диссертации Облік і контроль витрат у громадському харчуванні в умовах ринкової економіки [Електронний ресурс] / В.В. Новодворська. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/inode/36127.html
Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций Диссертационная работа: Дергільова Галина Сергіївна. Облік і аналіз прибутку підприємств громадського харчування [Електронний ресурс] / Г.С. Дергільова. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/diss/cont/27026.html
Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций Диссертационная работа: Смірнова Надія Володимирівна. Облік в ресторанному господарстві: організація і методика [Електронний ресурс] / Н.В. Смірнова. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/diss/cont/265593.html
Библиотечный каталог российских и украинских диссертаций: Диссертационная работа: Чумак Оксана Володимирівна. Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О.В. Чумак. – Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/diss/cont/137262.html
Глущук О.М. Розкриття питань обліку в громадському харчуванні у різних літературних джерелах/ О.М. Глущук // Вісник ЖДТУ, 2001. – №17. – с. 67
Громадське харчування: торгівля чи виробництво? [Електронний ресурс] / Р. Грачова. – Режим доступу: http://www.dtkt.com.ua/show/1cid0367.html
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Ірина Володимирівна Десяткина
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського.