ПРОБЛЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ БРАКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ВИСВІТЛЕНІ В НАУКОВИХ ПРАЦЯХ

Автор(и)

  • Ореста Володимирівна Боднар Житомирський державний технологічний університет, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/pbo-2012-2(23)-37-42

Ключові слова:

брак, якість

Анотація

Досліджено основні проблемні питання бракованої продукції, висвітлені в наукових працях, на основі чого проведено критичний аналіз та надано пропозиції з удосконалення виявлених проблем.

Посилання

Грачова Р. Брак у виробництві [Електронний ресурс] / Р. Грачова // Дебет-Кредит – 2004. – № 19. – Режим доступу до журн.: http://www.dtkt.com.ua/show/1cid0591.html.

Нечаюк Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент / Л.І. Нечаюк, Н.О. Телеш // Навч. посіб. – К.: Центр навчальної літератури, 2003. – 348 с.

Облік браку [Електронний ресурс] / Режим доступу – http://readbookz.com/book/119/3134.html.

Скрипник М.І. Аналіз авторефератів дисертацій за напрямом “Управлінський облік” за період 1991-2010 рр. / М.І. Скрипник // Вісник ЖДТУ. – 2010. – № 4(54). – С. 177-184.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-01-26

Як цитувати

Боднар, О. В. (2015). ПРОБЛЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ БРАКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ВИСВІТЛЕНІ В НАУКОВИХ ПРАЦЯХ. Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, (2(23), 37–42. https://doi.org/10.26642/pbo-2012-2(23)-37-42

Номер

Розділ

Статті