ПРОБЛЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ БРАКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ВИСВІТЛЕНІ В НАУКОВИХ ПРАЦЯХ

Ореста Володимирівна Боднар

Анотація


Досліджено основні проблемні питання бракованої продукції, висвітлені в наукових працях, на основі чого проведено критичний аналіз та надано пропозиції з удосконалення виявлених проблем.

Ключові слова


брак; якість

Повний текст:

PDF

Посилання


Грачова Р. Брак у виробництві [Електронний ресурс] / Р. Грачова // Дебет-Кредит – 2004. – № 19. – Режим доступу до журн.: http://www.dtkt.com.ua/show/1cid0591.html.

Нечаюк Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент / Л.І. Нечаюк, Н.О. Телеш // Навч. посіб. – К.: Центр навчальної літератури, 2003. – 348 с.

Облік браку [Електронний ресурс] / Режим доступу – http://readbookz.com/book/119/3134.html.

Скрипник М.І. Аналіз авторефератів дисертацій за напрямом “Управлінський облік” за період 1991-2010 рр. / М.І. Скрипник // Вісник ЖДТУ. – 2010. – № 4(54). – С. 177-184.


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/pbo-2012-2(23)-37-42

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Цей твір ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.