Формування структури заробітної плати в Польщі - Parkitna, A. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Розглянуто цілі праці та структуру заробітної плати в Польщі. Формування структури заробітної плати визнано важливим елементом мотиваційної системи винагород. Обговорено елементи структури заробітної плати в Польщі. Охарактеризовано внутрішню структуру заробітної плати. Розглянуто зовнішню структуру заробітної плати.