Ідентифікація елементів ризику в проекті пакету для бізнесу - Kuchta, D.; Stanioch, M. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Для певного конкретного проекту запропоновано спосіб проведення найважливішої фази управління ризиком –- ідентифікації ризику.