Консолідована фінансова звітність у польському обліковому законодавстві - Remlein, M. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Завданням даної роботи – є описати законодавство (а саме закони, що регулюють бухгалтерський облік) відносно консолідації фінансових звітів і відобразити важливість даних, що містяться у таких звітах, для оцінки стану активів, фінансового стану та фінансових результатів.