ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА ПІДПРИЄМСТВА В СИСТЕМІ РЕГУЛЮВАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКИМ ОБЛІКОМ - Петрук, Олександр Михайлович; Барановська, Тетяна Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
В статті розглянуто рівні облікової політики, що виділяються різними вченими та дослідниками. Проведено порівняльну характеристику облікової політики в США та пострадянських країнах і запропоновано основні шляхи вирішення проблем законодавчого регулювання в сфері методики ведення бухгалтерського обліку на підприємстві.