Структура і розвиток професії бухгалтера в Польщі: історія та сучасний стан - Dobija, D. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті представлено зміни системи бухгалтерського обліку в Польщі з врахуванням змін у сприйнятті професії бухгалтера. Описано структуру, історичний розвиток і сучасний стан професії бухгалтера в Польщі.