Облік витрат життєвого циклу продукції в аспекті управління витратами на малих і середніх підприємствах - Biernacki, M. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті наведено основні положення обліку витрат на всіх етапах життєвого циклу продукції в аспекті управління витратами, а також можливість його впровадження. Розкрито можливість практичного визначення окремих фаз життєвого циклу та використання сучасних концепцій обліку витрат в обліку витрат життєвого циклу продукції.