ІНТЕРПРЕТАЦІЯ ОБЛІКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ: ОБМАН ЧИ САМООБМАН КОРИСТУВАЧІВ? - Береза, Світлана Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
В статті розглянуто питання інтерпретації облікової інформації (фінансової і податкової) з точки зору різних користувачів, відносності оцінки показників бухгалтерської звітності і такій категорії бухгалтерського обліку як значимість