АМЕРИКАНСЬКИЙ ОБЛІК ОЧИМА АМЕРИКАНЦІВ АБО ЩО МИ ЗАПОЗИЧУЄМО? - Бутинець, Франц Францович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Проведено огляд висловів американських вчених щодо бухгалтерського обліку в їх країнах, розкрито наслідки запозичення такого обліку без змін в практичну діяльність українських суб’єктів господарювання