ЯКИМ БУТИ БУХГАЛТЕРУ В УКРАЇНІ? - Лайчук, Світлана Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Досліджено та співставлено кваліфікаційні вимоги, які висуваються до працівників бухгалтерського обліку в сучасних умовах господарювання, роботодавцями та чинним законодавством України