ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК ПЛАНОВО-ОБЛІКОВИХ ОДИНИЦЬ ТА СИСТЕМИ ЦЕНТРІВ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В СУДНОБУДУВАННІ - Майданевич, П. Н.; Прокопович, Л. Б. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті розглянуто взаємозв’язок планово-облікових одиниць та системи центрів відповідальності в суднобудуванні