ЗДОБУТКИ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ШКОЛИ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ - Жук, В. М. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Розглядаються наукові напрацювання науково-практичної школи з бухгалтерського обліку в сільському господарстві при Інституті аграрної економіки