КОН’ЮНКТУРА РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ - Глібов, Руслан Вадимович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Проаналізована кон'юнктура ринку продовольчої продукції рослинного походження і обґрунтовані напрями її розвитку в Україні