МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ІМПУТАЦІЇ ДАНИХ КОН’ЮНКТУРНИХ ОБСТЕЖЕНЬ ПІДПРИЄМСТВ - Пугачова, Марина Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Проаналізовано і класифіковано причини пропусків даних в обстеженнях, розроблено і перевірено на реальних даних цілий комплекс алгоритмів імпутації даних кон’юнктурних обстежень для всіх типів показників.