Сутність кризи на підприємстві - Dyczkowska, Joanna (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті показані різні прояви кризи, а особливу увагу приділено можливостям покриття надходжень, що виникають у новому Законі про банкрутство та відшкодування