АУДИТ СИСТЕМИ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ПІДПРИЄМСТВА - Дорош, Н. І. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті розглянуто складові елементи внутрішнього контролю, наведено їх характеристику та досліджено особливості аудиторської перевірки системи внутрішнього контролю підприємства