РОЛЬ ТА МІСЦЕ ІНВЕСТИЦІЙ В ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМАХ - Пономаренко, Євгенія Броніславівна; Шиманська, Катерина Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Розглянуто тенденції розвитку інвестування в різних економічних системах. З’ясовано зв’язок інвестиційних процесів з іншими процесами в межах функціонування різних економічних систем