ГЕНЕЗИС ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ: РЕТРОСПЕКТИВА КОЛЕКТИВНОЇ АНАЛІТИЧНОЇ ДУМКИ (1960-1980 РР.) - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Здійснено систематизацію та переосмислення результатів трьох масштабних всесоюзних зібрань з питань удосконалення організації та методики економічного аналізу, виявлено закономірності та тенденції поступального розвитку аналітичної науки