ВИЗНАЧЕННЯ МЕЖ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ - Виговський, Георгій Миколайович; Виговська, Наталія Георгіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
В статті окреслено межі господарського контролю та визначено контрольні функції держави в умовах становлення глобальної господарської системи