ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИЗОВАНОГО ВИРОБНИЦТВА - Гавриш, Олег Анатолійович; Панченко, Микола Пилипович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Робота присвячена аналізу впливу економічних параметрів на процеси організації роботизованого виробництва і створенню методики розрахунків економічної ефективності роботизації машинобудівних галузей промисловості