KSZTAŁT REGULACJI W ZAKRESIE CEN TRANSFEROWYCH W POLSCE - Kroik, Janusz (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Przedstawiono kształt regulacji w zakresie cen transferowych w Polsce.