АВТОМАТИЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВ ТОРГІВЛІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ - Фірсова, Н. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті реалізована програма автоматизованого обліку витрат торговельних підприємств споживчої кооперації, котра забезпечує одночасне ведення податкового і бухгалтерського обліку витрат. Запропонована програма дасть можливість користувачам отримувати всю необхідну інформацію для аналізу і оцінки витрат та оперативного управління ними.