Бухгалтерський облік: ринки праці, капіталу та продукції - Sunder, Shyam (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Практики ведення бухгалтерського обліку відрізняються у різних географічних та політичних кордонах держав, секторах економіки в межах кордонів цих держав, а також у типах організацій. Глобалізація проявляє гомогенізуючу силу поміж політичними та правовими кордонами з неоднозначними наслідками. Розвиток ринків різних факторів виробництва проявляє схожу інтегративну силу між секторами економіки, включаючи бізнес, урядовий та неприбутковий сектори. У даній роботі міститься огляд причин, наслідків, та обмежень цих сил, так як вони пов’язані з бухгалтерським обліком.