МІСЦЕ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ В ЗАГАЛЬНІЙ КЛАСИФІКАЦІЇ КАПІТАЛУ - Поліщук, Ірина Романівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено класифікації капіталу, запропоновані різними авторами, уточнено місце статутного капіталу в загальній класифікації капіталу.