ОБЛІК ВИТРАТ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ РІЗНИХ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРОГРАМ: ПРОБЛЕМИ, ВИМОГИ, РОЗШИРЕННЯ АНАЛІТИЧНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Здійснено систематизація підходів щодо обліку витрат в умовах застосування різних комп’ютерних програм, формування основних вимог щодо комп’ютеризованого обліку витрат як передумови розширення аналітичних можливостей управлінців.