БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ КАПІТАЛОМ - Легенчук, Сергій Федорович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Висвітлено особливості облікового відображення інтелектуального капіталу в умовах застосування системи збалансованих показників (Balanced Scorecard).