ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ НА ОСНОВІ МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Євдокимов, Віктор Валерійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Виявлено взаємозв’язок між моделюванням системи бухгалтерського обліку та процесом прийняття управлінських рішень, а також визначено роль облікових моделей при підготовці управлінських рішень.