ПРИНЦИПИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: СУПЕРЕЧНОСТІ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ - Малюга, Наталія Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті розглянуто основу методології бухгалтерського обліку, якою є його загальні принципи, створені з урахування загальних положень наукового пізнання.