IDEA NORM WYKONYWANIA ZAWODU KSIĘGOWEGO - Żuraw, Paweł (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Rozpatrzono normy wykonywania zawodu księgowego oraz rolę, jaką one spełniają.