Бюджетування європейських проектів – компетенція професійних бухгалтерів та аудиторів - Dyczkowska, J.; Dyczkowski, Т. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В роботі розкрито призначення семінару учасників Європейських проектів, на якому вони знайомляться з проблемами бюджетування та контролінгу спільних міжнародних заходів.