PROPOZYCJA STRATEGICZNEJ KARTY WYNIKÓW DLA WYŻSZEJ UCZELNI - Bojnowska, А.; Josek, W. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Przedstawiono własną propozycję struktury strategicznej karty wyników, którą można wykorzystać do zarządzania uczelnią wyższą.