БУХГАЛТЕРСЬКА ОСВІТА: ДО БОЛОНІ ВІД ЖИТОМИРА - Бутинець, Франц Францович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті висвітлено основні проблеми трансформації національної системи вищої освіти відповідно до вимог Болонського процесу.