НОРМАТИВНО-ПРАВОВА ФОРМА КОЛЕКТИВНОГО ДОГОВОРУ ТА ЇЇ ЗВ’ЯЗОК З СИСТЕМОЮ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Шиманська, Катерина Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено особливості юридичної форми колективного договору як нормативно-правового регулятора соціально-трудових відносин на локальному рівні та встановлено її вплив на бухгалтерський облік операцій, пов’язаних з виконанням положень колективних договорів.