ОБ’ЄКТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ПРИ ПРИДБАННІ ПІДПРИЄМСТВ - Томашевська, Ірина Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
На основі аналізу нормативно-правових документів визначено об’єкти операцій з придбання підприємств, що дозволило розкрити основні підходи до бухгалтерського обліку таких операцій.