ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ: ПУБЛІКАЦІЇ НА СТОРІНКАХ ЖУРНАЛУ “ФІНАНСИ УКРАЇНИ” ПРОТЯГОМ 1997-2007 рр. - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Продовжено суцільне дослідження публікацій у фахових економічних журналах, зокрема у журналі “Фінанси України” протягом 1997-2007 рр., присвячених проблематиці аналітичної науки, проведено критичний аналіз та систематизація таких статей, виявлення тенденцій розвитку аналітичної науки, проблем та шляхів їх вирішення.