ОБЛІКОВО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ЗБИТКІВ І ШКОДИ - Кузьмін, Дмитро Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто обліково-правові аспекти збитків і шкоди, а також обов’язки бухгалтера.