СОЦІАЛЬНА ЗВІТНІСТЬ: АНАЛІЗ ПІДХОДІВ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Жиглей, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Висвітлено існуючі підходи до складання соціальної звітності в Україні та світі та розглянуто значення складання таких форм звітності для стабільного розвитку підприємств в довготривалій перспективі.