WPŁYW MIĘDZYNARODOWYCH REGULACJI NA KSZTAŁT POLSKIEJ RACHUNKOWOŚCI - Winiarska, Kazimiera (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Rozpatrzono wpływ międzynarodowych regulacji na kształt polskiej rachunkowości.