НОРМАТИВНА РЕГЛАМЕНТАЦІЯ ВИБІРКОВОГО СПОСОБУ В АУДИТІ - Бондар, В. П. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведено аналіз нормативних документів, що регулюють порядок застосування вибіркового способу в аудиті, показано ступінь урегульованості питань вибіркового аудиту. Визначено питання, які повинні бути розкриті у науковому коментарі щодо застосування міжнародних стандартів у практиці вітчизняного аудиту в частині вибіркового способу перевірки.