ЗАГАЛЬНОПРИЙНЯТІ ПРИНЦИПИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ (GAAP) - Шипіна, С. Б. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Наведені основні принципи та правила бухгалтерського обліку.