Зближення методології фінансового та бухгалтерського обліку - Trifonova, Silvia (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуті спільні та відмінні риси фінансового та бухгалтерського обліку.