ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ДЛЯ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ - Свірко, C. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто основні методи підготовки фахівців з бухгалтерського обліку для бюджетних установ, що має на меті підвищити їхні професійні якості.