ОЦІНКА КОРОТКОТЕРМІНОВИХ ПРОГНОЗІВ ВВП З ВИКОРИСТАННЯМ ЯКІСНОЇ ІНФОРМАЦІЇ: НОВІ МОДЕЛІ - Пугачова, М. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У роботі запропоновані нові підходи щодо використання інформації кон’юнктурних обстежень для отримання короткотермінових прогнозів ВВП. Для ілюстрації наведено три моделі, розрахунки за якими надали задовільні результати: на базі тільки синтетичних індикаторів, розрахованих за показниками КО; синтетичних індикаторів та кількісних показників; кількісних і окремих якісних показників.